MAP19 RENOVATION

02_map19_living
02b_map19_living
03_map19_master bedroom
03b_map19_master bedroom
01_map19_feature

MAP19 RENOVATION

The project concerns the renovation of a ground floor house of the 90’s located in the community of Pyrgos in Limassol. It consists of three bedrooms, common areas and a large yard at the back of the house where there is a swimming pool. The intention of the owners was to unify the common areas in a single room that is visually connected to the courtyard and the pool. This is achieved by creating large openings in the back of the house. Steps along the facade and a single shading structure create an intermediate rest area between the building and the pool. The selected materials are placed in their natural form and their combination gives a result of high aesthetics and luxury. Each of the bedrooms has its own character depending on the user. In the case of the master bedroom, the emphasis was on creating a space reminiscent of a small “hotel suite”.

3D Visualization – Agamemnon Savvides

Request Info

Location:

Pyrgos, Limassol

Year:

2019

Category:

Interior Design, Residential

Tags:

3D_rendering, contemporary_design, house, Interior_design